Even voorstellen

Op Gallery Rotterdam vind je:

  • Werk van de reisfotografen van de Wereldreis in 1 dag cursus.
  • Kleurrijke figuranten in de stad die belangeloos meewerken als oefenobject.
  • Corinne die de boel verzonnen heeft.
  • Mogelijkheden om ook zelf mee te doen aan de Wereldreis in 1 dag reisfotografie cursus.
  • Rotterdam, die stad die in ene op de positieve lijstjes voor komt 😉

De reisfotografen

Deelnemende reisfotografen (in wording) gaan tijdens een intensieve cursusdag kris kras door de stad Rotterdam op pad om hun eigen unieke reisfotoreportage vorm te geven. Hun persoonlijke exposities zijn terug te vinden op Gallery Rotterdam.

Figuranten

Een gevarieerd pluimage ondernemers uit de stad stelt zich aan je voor via deze website. Zij zijn de figuranten die de tour uniek maken. Door hun gastvrijheid is er een prachtige “urban fotoset” ontstaan, die kleurrijk, direct uit het leven gegrepen en van internationale allure is.

Corinne

Deze reisfotografie cursus en wereldreis in 1 dag is opgezet en wordt begeleid door Corinne van den Bosch. Nogal pittig verslaafd reiziger en getraind reisleider op verschillende reizen. Bij voorkeur met een camera binnen handbereik. Ooit ook cameravrouw bij TVRijnmond (maar de reiskriebels wonnen) en soms ook redacteur voor SNP reismagazine of SNP website.

Tijdens haar reiswerk kan ze het al eigenlijk niet laten om stiekem hier en daar een mini workshop reisfotografie te geven, maar in Rotterdam mag ze echt los. 30 jaar geleden vanuit regio Amsterdam neergestreken in Rotterdam heeft ze de stad zien worstelen om uit de bouwput te komen die ze lange tijd was. Maar ook de spannende ontwikkelingen van de laatste jaren zijn niet aan haar voorbij gegaan…

Rotterdam

Op dit moment is Rotterdam niet vooral lijdend, maar steeds vaker leidend voorwerp in top 10 lijstjes van best place, best building, best food en zo door. Nieuwe hippe indrukwekkende architectuur en skyline, samen met herboren oude wijken met veel creatieve geesten en multi culturele variatie, maken de stad een Walhalla voor de reisfotograaf.

Zelf mee doen

Hoogste tijd dus om mee genomen te worden op wereldreis door deze bijzondere plek in Nederland!