Welkom

Welkom en ga mee ”op wereldreis in 1 dag” door gekleurd en high-tech Rotterdam. Op de fiets. Met je camera. En doe een intensieve cursus reisfotografie en downtown stadsrondreis in een klap.

Waar gaan we heen

De authentieke veelkleurige ondernemers van de West-Kruiskade, een bijzondere Oost-Afrikaanse maaltijd, Oud Hollandse uithoeken, een spectaculaire race op de Nieuwe Maas, Katendrecht, de Skyline en de Kop van Zuid, met een strakke loupe onder de Erasmusbrug door, een knallend fotografisch slot in de Markthal… we “doen” ze allemaal.

Onder begeleiding van een bevlogen reisfotograaf, en ook internationaal reisleider en Rotterdam stadsgids.

Hoe kan je boeken

Individueel boeken is mogelijk via SNP Natuurreizen. => Cursus data in 2017 zijn op 24 juni, 8 juli en 2 september.

Met een groep boeken kan door contact op te nemen met Gallery Rotterdam. Je kan kiezen om het basis programma te volgen of aanvullend maatwerk te laten ontwikkelen. Ook andere thema’s of activiteiten kunnen aan de wereldreis in 1 dag worden toegevoegd.

Voor bedrijven kan het fotograferen ook aan teambuilding of organisatie verandering gekoppeld worden. Naast kennis van reisfotografie kan Gallery Rotterdam ook organisatie ontwikkeling ondersteunen. Gewoon voor de lol met je afdeling er op uit in de stad kan natuurlijk ook!

Prijs

De prijs per persoon voor een hele dag:

  • inclusief theorieruimte in ochtend,
  • inclusief gebruik cursus materiaal,
  • inclusief bijzondere lunch,
  • inclusief plattegrond West-Kruiskade en Rotterdam
  • twee maal scheuren over de Nieuwe Maas met de watertaxi,
  • training en begeleiding door ervaren vakdocent en stadsgids,
  • Pdf met stevige basis syllabus over reisfotografie,
  • publicatie (tot 15 foto’s) van jouw persoonlijke reisfotografie expositie op Gallery Rotterdam,

is 80 euro.

Eventuele fietshuur niet inbegrepen.

Boek nu meteen individueel via SNP NatuurreizenBoek nu of informeer naar mogelijkheden voor groepen via Gallery Rotterdam. Minimale groepsgrootte 6 personen. Kleinere groepen kan ook, maar dan verandert de prijs iets.